DTC Talvinäytös 2020

Tapahtumatiedote 25.11.2020.
Pirkanmaan koronavirustilanteen kiihtyessä ja uusien rajoitusten tullessa torstaina 26.11. voimaan, on seura päättänyt siirtää talvinäytöksen esitykset kokonaan livestreamiin.
Uusien rajoitustoimien myötä aikuisten harrastejoukkueet joutuvat jäämään pois näytöksestä (muutama esitys on kuvattu ennakkoon ja näytetään striimissä).
Katseluoikeudet näytöksiin on myynnissä seuran nettisivuilla.
Jo ostetut katsomoliput käyvät automaattisesti livestriimiin, eikä vaadi lipunhaltijalta toimia. Ostettu katsomolippu käy sellaisenaan sen näytöksen striimiin johon lippu on ostettu.
Jos tilauksesta halutaan kuitenkin palautus (huom! koko tilaus, ei yksittäinen lippu), niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@liveto.io to 3.12. klo 23.59 mennessä, kerrothan viestissä tilausnumerosi. Liveto palauttaa lippujen rahat automaattisesti maksupalvelu Paytrailin kautta. Paytrail kysyy asiakkaan tilinumeroa, mikäli he eivät pysty tekemään palautusta suoraan. Lipun hinta palautetaan ehtojen mukaan ilman palvelumaksuja.
Pitämällä jo ostetut katsomoliput katseluoikeuksina tuet seuran toimintaa! 💛

 

DTC talvinäytös järjestetään livestreamin välityksellä Tampere Areenalta 5.12. kolmessa osassa! Näytöksissä esiintyvät seuran joukkueet.

Näytös 1
Näytös alkaa klo 12

Näytös 2
Näytös alkaa klo 14.30

Näytös 3
Näytös alkaa klo 17

Pääsyliput

Livestream katseluoikeus yksi näytös:
10 € + palvelumaksu 1,50 €

Livestream katseluoikeus kaikki näytökset:
20 € + palvelumaksu 1,50 €

Lippuja pääset ostamaan DTC:n nettisivuilla etusivulla sivun oikean reunan OSTA LIPPUJA -painikkeesta tai osoitteesta https://events.liveto.io/events/dtc-talvinaytos-2020. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Maksuvälineenä toimii myös Smartum Pay, Eazybreak ja e-Passi. Voit ostaa liput näytökseen tai katseluoikeuden livestriimiin.

Livestriimiin pääset liittymään tapahtumapäivänä lippukoodin (ticket code) avulla tämän sivun kautta: https://events.liveto.io/events/dtc-talvinaytos-2020. Katseluoikeuden lippukoodi on henkilökohtainen ja toimii vain yhdellä laitteella kerrallaan. Kysymykset koskien lipunmyyntiä asiakaspalvelu@liveto.io.