Dancers- Suomen mestari

 

Dream Team Dancers ,”Unelmatiimi”, voitti Suomen mestaruuden 13.6 järjestetyissä SM-kilpailuissa. Joukkue on voittanut Suomen mestaruuden kahdeksan kertaa peräkkäin! Yhteensä tämä mestaruus oli joukkueelle 15.

Joukkue on huikeassa kunnossa ja loisti kisalavalla. Menestyksen salaisuus on pitkäjänteinen ja kova työ sekä loistavat koreografiat! Joukkueen fysiikkavalmentajana toimii Jouni Viitanen ja koreografioista vastaavat joukkueen entiset valmentajat ja pitkäaikaiset urheilijat Viivi Kettula ja Saara Hynynen, jotka kerta toisensa jälkeen saavat joukkueen parhaat puolet esille. Joukkueessa vallitsee myös pitkät perinteet ja vahva voittamisen kulttuuri, jota vaalitaan tarkasti.

Koronapandemian tuomien rajoitusten ja pitkän kilpailutauon jälkeen voitto tuntuu entistä paremmalta. ”Tuntuu todella hyvältä uusia Suomen mestaruus erityisesti tämän vaikean ajanjakson jälkeen”, joukkueen valmentaja ja urheilija Jenna Rajala iloitsee.

Koko seura iloitsee joukkueen onnistumisesta ja menestyksestä. ”Tämä joukkue tekee esimerkillistä työtä menestyksen eteen. Kun harjoitellaan laadukkaasti ja intohimolla ja joukkueen asenne ja tiimihenki on sitä luokkaa, mitä joukkueella on niin paikka voi ainoastaan olla huipulla. Kisaveto oli upea! Dancers on totisesti voiton ansainnut!”, kommentoi seuran toiminnanjohtaja Niina Huttunen.

Joukkueen seuraava tavoite on loppuvuodesta järjestettävät EM-karsintakilpailut ja sitä kautta vuoden päästä Ateenassa järjestettävät EM-kilpailut. Edellisen kerran cheerleadingin EM-kilpailut järjestettiin kesäkuussa 2019 Pietarissa, missä Dream Team Dancers saavutti hopeaa.

Koko seura onnittelee joukkuetta lämpimästi!

Linkki suoritukseen:

https://youtu.be/V_2lS9gQcKE

Joukkue:

Nea Hieta

Jutta Hildén

Ella Karkulahti

Viivi Kettula

Katri Lampinen

Lotta Leisio

Milla Leisio

Elina Mattila

Kiia Mäenpää

Viivi Pellikka

Sara Raatikainen

Jenna Rajala (valm.)

Reetta Rauhala

Arla Tanner (valm.)

Henrietta Taussi

Tiina Tiitola (valm.)

Iida Touru

Hanna Vataja

Tanja Viiru

 

Koreografit:

Saara Hynynen

Viivi Kettula