Daniela Mandelin toiminnanjohtajaksi

DTC:n toiminnanjohtajana aloittaa 5.1.2019 tradenomi Daniela Mandelin, joka valittiin tehtävään 16 hakijan joukosta. Daniela on aiemmin työskennellyt ravintola-alalla myyntipalvelutyössä, jolloin tamperelainen yrityskenttä ja -yhteistyö on tullut hänelle tutuksi. Työssään hän on mm. vastannut järjestelmäuudistuksista sekä myynnin strategioista ja prosesseista. Danielalla on lisäksi yli 15 vuoden kokemus urheiluseuratoiminnasta eri rooleissa sekä urheilijana, valmentajana että vapaaehtoisena.

”Toiminnanjohtajan valinta oli vaikea, koska laadukkaita hakijoita oli monta ja kaikilla oli eri vahvuudet. Danielan monipuolinen kokemus yritys- ja tapahtumatyöstä sekä urheiluseuratoiminnasta sai rekrytiimin vakuuttuneeksi siitä, että hän on oikea valinta kissaperheen johtoon”, DTC:n puheenjohtaja Josefina Palvalin perusteli valintaa.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu seuran operatiivisen johdon ja esimiestyön lisäksi mm. strategiaan, toiminnansuunnitteluun, budjetointiin ja yritysyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Toiminnanjohtaja edustaa myös aktiivisesti seuraa erilaisissa sidosryhmissä.

Danielan tavoittaa 7.1.2019 lähtien osoitteesta toiminnanjohtaja@dreamteamcheer.fi, puhelinnumero päivitetään yhteystietosivulle https://www.dreamteamcheer.fi/yhteystiedot/ viikolla 2.