Dream Team Cheerleaders muuttaa uusiin tiloihin!

Dream Team Cheerleaders muuttaa uusiin upeisiin tiloihin Kauppi Sports Centeriin kesäkuussa 2021

Seuran harjoitustilat tulevat sijaitsemaan Kauppi Sports Centerin toisessa kerroksessa, nykyisessä sulkapallohallissa. Hallin lisäksi seuralla on myös käytössään alakerrassa sijaitsevat pukuhuonetilat. Tämän lisäksi Kaupin tarjoamat monet mahdollisuudet ovat aivan käden ulottuvilla!

Seuran tavoitteena on luoda unelmien harjoitustilat uusiin tiloihin ja mahdollistaa laadukas harrastaminen ja toiminnan kehittyminen, koska haluamme jäsenillemme vain parasta! Muuton yhteydessä kissaperheellä onkin edessään muutostöitä, kun tiloista muokataan cheerleadingin ja -cheertanssin harrastajille täydellisesti toimivat harjoitustilat. Halliin rakentuu 3 harjoitusaluetta. Toiminnan ja toimien tueksi seuralla on käynnissä pienkeräys Unelmien harjoitustilat (mesenaatti.me) .

Uusi hieno harjoitustila, kissaperheen koti, tarvitsee myös uuden hienon nimen! Käynnissä onkin nimikilpailu johon voi osallistua mukaan instagramissamme ja voittaa tuotepalkinnon!

Uusien harjoitustilojen ja Kauppi Sport Centerin monia mahdollisuuksia hyödynnetään tehokkaasti jo heti heinäkuussa, kun seura järjestää useita kesäleirejä! Tervetuloa mukaan!

Kissaperheen on siis pian aika pakata muuttoauto ja siirtyä uuteen kotiin matkassaan monet hienot muistot Unelma Areenalta. Dream Team Cheerleaders kiittää Tampere Areenaa hyvästä yhteistyöstä ja ottaa lämmöllä vastaan avautuvat yhteistyömahdollisuudet Kaupissa!