Dream Team Dancers etsii tanssijoita 1 ja 2 joukkueeseen

Dream Team Dancers on naisten cheer-tanssiryhmä, joka kilpailee menestyksekkäästi kansainvälisellä ja kansallisella tasolla. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä noin 14 tanssijaa ja joukkue harjoittelee 4-5 kertaa viikossa.

Tampereelle ollaan perustamassa tänä syksynä kovan kysynnän vuoksi toinen cheer-tanssijoukkue! Eli jatkossa Tampereella treenaa tanssin 1 ja 2 joukkue!!

Aluksi 2. joukkueessa harjoitellaan tanssi- ja pom-tekniikan alkeita sekä hyppyjä ja mahdollisesti jossain vaiheessa myös kilpaillaan. 2 joukkueesta on aina mahdollisuus nousta 1 joukkueeseen, kun taitotaso on riittävä. 2 joukkueella on omat harjoitukset 2 x viikossa ja mahdollisuus osallistua 1 x viikossa 1 joukkueen tanssitekniikkaharjoituksiin.

Karsinta joukkueisiin tapahtuu 6.9.2012 torstaina Koivistonkylän koululla (Lehvänkatu 9, 33820 Tampere) klo 20.00 lähtien. Toivomme karsintaan paljon osallistujia eli kaikki +15-vuotiaat cheer-tanssista kiinnostuneet tanssi- tai muuta urheilutaustaa omaavat henkilöt rohkeasti mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää esim. treeniajoista yms. voit ottaa yhteyttä jo etukäteen!
Valmentaja: Jenni Koskela
s-posti: dt.dancers@gmail.com

Lisätietoja joukkueesta saa:
https://www.dreamteamcheer.fi/joukkueet/dancers/
http://dreamteamdancers.blogspot.fi/
Facebook: Dream Team Dancers