Dream Team Dancersien juniori- ja aikuisten joukkueiden karsinnat 17.8.

Aikuisten joukkueista lisätietoa alempana!

——————————————————————————————————————————————

Tampereelle perustetaan cheer-tanssin juniorijoukkue, tervetuloa karsimaan joukkueeseen sunnuntaina 17.8. klo 18-19.30 Dream Gymille! Osoite on Lempäälänkuja 7.

Etsimme kokonaista uutta joukkuetta, joten kaikki 11-15 vuotiaat tanssi- tai muuta urheilutaustaa omaavat henkilöt rohkeasti mukaan! Karsinnoissa tehdään yhteinen lämmittely, jonka jälkeen harjoitellaan notkeusliikkeitä, cheer-hyppyjä, tanssihyppyjä, piruetteja ja pom-tekniikkaa.

Juniorijoukkueella on mahdollisuuksia kilpailla kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Joukkueella on myös tarkoitus lähteä kisaamaan, kun harjoitukset pääsevät hyvin käyntiin. Juniorijoukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa.

Kaiki motivoituneet nuoret tulkaa rohkeasti kokeilemaan uutta mukaansatempaavaa harrastusta!

Lajiin voi tutustua lisää Dream Team Dancersien Facebook-sivulla!

Lisäkysymyksiä ja ilmottautumisia karsintoihin voi lähettää sähköpostilla dt.dancers@gmail.com.

——————————————————————————————————————————————

Tervetuloa karsimaan Dream Team Dancersien seiniorijoukkueisiin sunnuntaina 17.8. klo 19.30 alkaen, jolloin järjestämme yhteiset 1- ja 2-joukkueen karsinnat Dream Gymillä. Osoite on Lempäälänkuja 7.

Dream Team Dancers 1 kilpailee kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Viimeisimmät saavutukset vuodelta 2014 ovat SM- ja EM-kulta. Etsimme joukkueeseen jo tanssi- tai muuta urheilutaustaa omaavia yli 15-vuotiaita tanssijoita. Joukkue harjoittelee pääosin 4 kertaa viikossa ja leireilee silloin tällöin. 1 kerta viikossa joukkueella on fysiikkaharjoitukset.

Dream Team Dancers 2 kilpailee kansallisella tasolla. Joukkue osallistui viime vuonna SM-kilpaluihin, joka myös tänä syksynä on tavoitteena. Joukkueessa tanssivat yli 15-vuotiaat tanssijat, jotka harjoittelevat pääosin 2 kertaa viikossa, kilpailujen lähestyessä 3 kertaa viikossa.

Jos olet kiinnostunut ja motivoitunut aloittamaan uuden vauhdikkaan harrastuksen, niin tule karsimaan joukkueisiin! Joukkueisiin valitaan 14-18 naista. Karsinnoissa tehdään yhteinen lämmittely, jonka jälkeen testataan notkeutta, cheer-hyppyjä, tanssihyppyjä, piruetteja ja pom-tekniikkaa.

Lajiin voi tutustua lisää Dream Team Dancersien Facebook-sivulla!

Lisäkysymyksiä ja ilmottautumisia karsintoihin voi lähettää sähköpostitse dt.dancers@gmail.com