Hae mukaan hallityöryhmään!

Dream Team Cheerleaders hakee jäseniä hallityöryhmään, jonka tehtävänä on hahmotella erilaisia vaihtoehtoja tulevaisuuden harjoitustiloille ja tehdä arvio niiden kustannuksista ja toteutusaikataulusta. Lisäksi tarkoituksena on selvittää yhteistyö- ja asiantuntijatahoja, joihin kannattaa olla yhteydessä projektin aikana. Työryhmän työn pohjalta seuran hallitus tekee ratkaisuja halliprojektin etenemissuunnasta keväällä 2020.

Mukaan on tervetullut kuka vaan, mutta tämä työryhmä jättää hallin sisustusasiat vähemmälle ja näkökulmana on enemmänkin mihin hintaan saadaan seinät ja katto ja kuka ne maksaa. Erityisesti toivomme mukaan henkilöitä, joilla on kokemusta kiinteistökehityksestä, rakennus- tai remontointikohteen kustannuslaskennasta tai Tampereen seudun toimitila- tai tonttimarkkinasta. Myös yhteistyöideat muista mahdollisista tilojen käyttäjistä ovat kiinnostavia, jotta voimme heti varmistaa riittävän käyttöasteen tuleville tiloille. Varsinkin mahdolliseen päiväkäyttöön kaipaamme ideoita.

Työryhmätyöskentelyyn voi osallistua omien resurssien mukaan, sitoutumista suureen työmäärään ei vaadita. Tavoitteena on kerätä mahdollisimman laajasti ideoita ja näkemyksiä aiheesta ja niiden pohjalta kootaan muutamia erilaisia vaihtoehtoja jatkopohdintaan. Työryhmä pitää korkeintaan muutaman kokoontumisen alkuvuoden aikana.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen alho.heikki@gmail.com marraskuun aikana. Toivomme yhteydenottoon lyhyttä kuvausta itsestäsi aihepiiriin liittyen.