Haemme vetäjää uudelle Tassupolkuhankkeelle!

Dream Team Cheer­lead­ers on vuonna 1998 perustettu kilpacheer­lead­ingin erikois­seu­ra. Seu­ral­la on noin 750 jä­sen­tä, joista valtaosa on lapsia ja nuoria. Seuran lajivalmennuksesta vastaa noin 60 koulutettua valmentajaa, jonka lisäksi päivittäisessä toiminnassa ovat mukana seuraa johtava hallitus, toiminnanjohtaja, seura- ja valmennuskoordinaattorit, ikätasovastaavat sekä vapaaehtoiset joukkueenjohtajat ja työryhmien jäsenet.

Seuran tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten vuorovaikutustaitoja, tarjota laadukasta ja monipuolista urheilutoimintaa alkeis-, harraste- ja kilpatasolla sekä edistää urheilullisten elämäntapojen ottamista osaksi arkea. Hyvän harrastuspaikan lisäksi seura haluaa olla haluttu työnantaja, joka kuuntelee, tukee ja pitää työntekijöistään huolta.

DTC on Olympiakomitean, Suomen Cheerleadingliiton ja Hämeen liikunnan ja urheilun lasten- ja nuorten urheilun tähtiseura. Vuonna 2018 DTC oli myös Suomen Cheerleadingliiton ehdokas vuoden urheiluseuraksi.

Aloitamme nyt kaksivuotisen Tassupolkuhankkeen, jolle haemme vetäjää. Tassupolkuhankkeen tarkoituksena on tuottaa laadukkaan seuratoiminnan ja valmennuksen tueksi Tassupolkuopas. Opas sisältää seuran erilaisten toimijapolkujen kuvauksen (urheilijat, valmentajat ja muut seuratoimijat), tassupolkukeskustelujen sisältö- ja purkuohjeet sekä käytännön harjoitteita ja vinkkejä harjoittelun ja toiminnan tueksi. Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa tuotetaan opas ja toisessa vaiheessa kaikki seuratoimijat koulutetaan oppaan käyttöön ja hyödyntämiseen seuratoiminnan arjessa.

Tassupolkuvastaava kokoaa itsellensä työryhmän, joka koostuu seurajohdon, valmennuksen, urheilijoiden, vanhempien ja vapaaehtoisten edustajista. Oppaan kokoamisessa hyödynnetään myös osa-aluevalmennuksen asiantuntijoita. Tukenasi toimii siis Tassupolku työryhmä sekä seurajohto ja muut toimijat.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 asti. Aloitus voidaan sopia tehtävään valitun kanssa, kuitenkin toivomme, että aloitus on viimeistään 1.7.2019. Työaika on 10 h/vko.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 2.6. mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@dreamteamcheer.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa seuran toiminnanjohtaja Daniela Mandelin, puh. 044 721 0064.

Tehtävään valitun on lisäksi ennen valinnan vahvistamista viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikostaustaote.