Cheer-joukkueet vuonna 2020

Kausi 2020 lähestyy! Alta löydät tietoa harraste-/alkeiskilpajoukkueisiin ilmoittautumisesta, sekä kilpajoukkueiden joukkuekarsinnoista. Lopussa myös liitteenä ikätasojen infopaketit.

Tanssijoukkueiden ensi kauden infot ja ohjeet ilmoittautumiseen tulee viikolla 51.

 

Ilmoittautuminen kevään 2020 harrastejoukkueisiin sekä alkeiskilpajoukkueisiin: 

Mikäli olet täysin uusi harrastaja– katso alta liite “Uusi harrastus kissaperheessä”

Seuran jäsenet– voivat ilmoittautua harraste- ja alkeiskilpajoukkueisiin MyClubissa 18.12.2019 lähtien. Paikat täytetään ilmoittautumis-järjestyksessä. Lisätietoja löydät alta liitteistä, sekä joukkueen MyClub tapahtumasta tulevan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Seuran ulkopuolelta tulevat, jo aikaisemmin lajia harrastaneet- katso alta liitteenä oikean ikätason infot.

 

Ilmoittautuminen vuoden 2020 joukkuekarsintoihin:

Karsittaviin joukkueisiin tulee olla aikaisempaa lajikokemusta. Lisätietoja joukkueista ikätasoittain liitteenä. 

Miten joukkuekarsintoihin ilmoittaudutaan?

Seuran jäsenet ilmoittautuvat karsintoihin sähköisesti MyClubin kautta. Ilmoittautumisaika on 18.12.2019 – 3.1.2020. Joukkuekarsintaan ilmoittaudutaan joukkueen ikäryhmän ja levelin mukaan. Tulevassa MyClub- tapahtumassa nähtävillä lisätietoja joukkueiden maksuista ja kauden kalenterista.

Seuran ulkopuoliset hakijat ilmoittautuvat rekry@dreamteamcheer.fi. Ilmoittautumisaika karsintoihin on 18.12.2019 – 3.1.2020. Kerrothan sähköpostissa nimesi, syntymävuotesi, ensisijaisen ja toisen joukkuehakutoiveesi, yksilötaidot, stunttipaikan ja harrastustaustan. Lisätietoja joukkueiden maksuista ja kauden kalenterista saa samasta sähköpostiosoitteesta.

Joukkuekarsintoihin ei voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.

Mikä on joukkuekarsinta?

Joukkuekarsinnat järjestetään pääosin kerran vuodessa kilpajoukkueille, tällä kertaa tammikuussa. Karsinnoissa on tarkoitus löytää jokaiselle harrastajalle tulevaa vuotta varten omia taitoja ja tavoitteita vastaava kilparyhmä. Karsinnoissa tehdään pääosin stuntteja, akrobatiaa ja hyppyjä. Sisältö voi vaihdella joukkueittain.

Karsintojen jälkeen valmentajat sijoittavat harrastajat tulevaksi vuodeksi sellaiseen joukkueeseen, jonne harrastajat taitojen ja tavoitteidensa puolesta valmentajien arvion mukaan parhaiten sopii.

Miten valitsen, mihin joukkueeseen haen?

Mikäli olet seuran jäsen, tämän hetkiset valmentajasi varmasti auttaa pohdinnassa. 

Ennen joukkueenjako-harjoituksia ja joukkuekarsintoja kannattaa miettiä, kuinka paljon olet valmis panostamaan lajiin, sillä edustus- ja kilpajoukkueessa treenaaminen vie paljon aikaa sekä vaatii työtä ja panostusta myös omalla ajalla. Ajankäyttö saattaa vaikuttaa edustus- ja kilpajoukkueessa harrastavan perheeseenkin, sillä joukkueissa on läsnäolopakko ja lomajaksot ovat tarkoin määriteltyjä. Kilpajoukkueen toimintaan myös sitoudutaan aina yhdeksi vuodeksi kerrallaan, joten omaa harjoittelua ja sitoutumisen tasoa täytyy pystyä ajattelemaan hieman pidemmälle tulevaisuuteen. Mikäli sinulla ei ole motivaatiota kilpajoukkueen vaatimaan harjoittelutahtiin, älä pyri niihin, vaan hae seuran muihin joukkueisiin: Kaikille löytyy varmasti sopiva ryhmä missä on mukava jatkaa urheilemista.

Onko mahdollista, että urheilija ei halutessaan pääse hakemaansa joukkueeseen tai takaisin vanhaan joukkueeseensa? 

On mahdollista. Karsinnoissa jokainen hakija täyttää karsintalomakkeen, johon kirjataan muun muassa ensisijainen joukkue-hakutoive, sekä toissijainen toive mikäli ensimmäiseen ei pääse. 

Tavoitteemme on, että jokainen harrastaja voi harrastaa itselleen sopivan tasoisessa joukkueessa, jonne hän sopii parhaiten taitojen ja tavoitteidensa puolesta. Mikäli karsinnoista ei aukea paikka hakemaansa joukkueeseen, tarjoamme paikkaa muusta seuran joukkueesta joka sopii urheilijalle valmentajien arvion mukaan. Joukkueet karsitaan siis uudestaan eikä kenelläkään ole edellisen vuoden perusteella varmaa paikkaa joukkueessa.

Koska joukkuekarsintojen tulokset ilmoitetaan ja mistä ne näkee?

Joukkuekarsintojen tulokset ilmoitetaan torstain aikana 9.1.2020. Seuran jäsenet näkevät tulokset MyClubista ja seuran ulkopuoliset saavat tiedon sähköpostitse.

Mitä jos en pääse paikalle joukkuekarsintoihin?

Seuran ulkopuolelta tulevat: Mikäli et pääse paikalle karsintoihin, olethan yhteydessä rekry@dreamteamcheer.fi niin sieltä tulee sinulle toimintaohjeet 🙂

Seuran jäsenet: Mikäli et pääse karsintoihin paikalle syystä tai toisesta, olethan yhteydessä joukkueen sähköpostiin joukkueennimi@dreamteamcheer.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin liittyen liitteissä oleviin joukkueiden harjoitusaikatauluihin.

UUSI HARRASTUS KISSAPERHEESSÄ_2020

DTC MIKROJOUKKUEET 2020

DTC MINIJOUKKUEET 2020

DTC JUNIORIJOUKKUEET 2020

DTC AIKUISTENJOUKKUEET 2020