KUTSU: DTC:n sääntömääräinen syyskokous ma 28.11. klo 17.00

DTC:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään ma 28.11. klo 17.00 Tampere Areenan Sisu Buffetissa, Jäähallinraitti 3, Tampere.

Seuran kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenellä ja alaikäisten jäsenten huoltajilla on kokouksessa läsnäolo­ ja puheoikeus.

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 
1) Avataan kokous 
2) Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat 
3) Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet  4) Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus  5) Vahvistetaan tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio  6) Valitaan hallituksen puheenjohtaja seuraavalle kaudelle  7) Valitaan hallituksen muut jäsenet erovuoroisten tilalle 
8) Valitaan tilin­/toiminnantarkastaja ja varatilin­/varatoiminnantarkastaja 
9) Vahvistetaan tulevan tilikauden liittymis­-, jäsen­-, harjoitus- ja kannattajajäsen maksujen suuruus 
10) Käsitellään muut hallituksen esittämät asiat 
11) Käsitellään asiat, jotka seuran jäsen on jättänyt viimeistään 30 päivää ennen kokousta hallitukselle syyskokouksessa käsiteltäväksi, mikäli asiaa ei ole kokouskutsussa mainittava 
12) Päätetään kokous

Esityslistassa mainitut dokumentit ovat saatavilla etukäteen pyynnöstä osoitteesta dreamteamcheer.info@gmail.com.

Syyskokouksessa valitaan uudet hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuorossa on neljä jäsentä ja puheenjohtaja. Ehdolle saavat asettua seuran jäsenet. Puheenjohtajaksi hakevan tulee olla väh. 18 vuotta ja hallitukseen hakevan väh. 15 vuotta. Hallitukseen hakevat saavat mielellään toimittaa lyhyen kuvauksen itsestään seuran sähköpostiin dreamteamcheer.info@gmail.com keskiviikkoon 23.11.2016 mennessä.