Minien vuoden 2014 joukkuejako

Kauden 2014 DTC-minien joukkuejako järjestetään perjantaina 13.12. klo 17.30–19.30 Dream Gymillä. Joukkuejakoharjoituksiin osallistuvat kaikki DTC:n minijoukkueissa harrastavat 02-05-syntyneet.

Joukkuejakotilaisuudessa pyritään löytämään jokaiselle sopiva treenipaikka, jossa on huomioitu sekä ikä, taitotaso että harrastusaika.

Joukkuejakotilaisuutta ei tarvitse jännittää: siellä tehdään samoja asioita kuin harjoituksissa on totuttu tekemään. Joukkuejakotilaisuus muistuttaakin normaaleja harjoituksia, jossa lämmitellään ja tehdään lajiharjoitteita kuten hyppyjä, permantoakrobatiaa, stuntteja ja käsiliikkeitä.

Joukkuejakoon voi ilmoittautua sekä seurassa jo harrastavat että lajia muualla harrastaneet. Mikäli et ole harrastanut lajia aiemmin, mutta haluaisit tulla mukaan, seuraa seuran Internet-sivuja tammikuussa, jolloin uusia otetaan mukaan.

Ilmoittaudu joukkuejakoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen dt.ilmoittautumiset@gmail.com. Kerro viestissä:
– nimesi
– syntymävuotesi
– nykyinen joukkueesi

Vastausviesti kuittaa, että ilmoittautumisesi on tullut perille. Mikäli asut ympäryskunnissa ja kuljet kimppakyydeillä, kerro kenen kanssa kuljet. Laita viestiä myös, mikäli et pääse paikalle joukkuejakotilaisuuteen, mutta haluat jatkaa harrastamista DTC:ssä kaudella 2014.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 11.12.!