Tassupolkutyöryhmä käynnistyy, hae mukaan!

Wanted!

Hei sinä seuratyöstä kiinnostunut ahkera, sosiaalinen ja yhteistyökykyinen tyyppi! Meillä olisi osaamisellesi ja mielipiteillesi käyttöä Tassupolku-hankkeen työryhmässä. Toiveenamme on, että tulet hyvin toimeen muiden työryhmän jäsenten sekä mahdollisten ulkoisten toimijoiden kanssa, osaat keskustella ja kuunnella muita sekä esittää mielipiteitä rakentavasti. Kaipaamme monenlaisten osaajien näkökulmia: urheilijoita, huoltajia, valmentajia, tuomareita, koululaisia ja työelämässä toimivia. Meitä kaikkia työryhmäläisiä yhdistää rakkaus lajiin ja urheiluun, terveellisiin elämäntapoihin sekä läpi elämän kantavan liikuntakipinän ylläpitoon.

Mikä Tassupolku?

Tassupolkuhankkeen tarkoituksena on tuottaa laadukas seuratoiminnan opas valmennuksen tueksi. Tassupolkuopas toimii laadun varmistamisen ja kehittämisen työkaluna, sillä oppaan avulla luodaan uusia ja monistetaan hyväksi todettuja toimintatapoja mahdollisimman tehokkaasti. Opas sisältää seuran erilaisten toimijapolkujen kuvauksen, tassupolkukeskustelujen sisältö- ja purkuohjeet sekä käytännön harjoitteita ja vinkkejä harjoittelun ja toiminnan tueksi. Ideana on, että jokaiselle seuralaiselle löydetään kuljettavaksi oma merkityksellinen polku tassupolkukeskustelujen avulla, ja että harjoitteiden ja vinkkien avulla eri seuratoimijat pystyvät yhdessä tukemaan toisiaan erilaisilla poluilla. Mahdollisia polkuja ovat esimerkiksi: harrasteurheilijan polku, kilpaurheilijan polku, huippu-urheilijan polku sekä erilaiset etenemismahdollisuudet valmentajille ja sidosryhmille.

Hankkeessa luodaan valmentajille työkalu, joka tukee pitkän tähtäimen tavoitteenasettelua, antaa konkreettisia vinkkejä jokapäiväiseen harjoitteluun ja edistää urheilullisten elämäntapojen omaksumista osaksi arkea. Vinkeillä lisätään valmentajien ja seuratoimijoiden osaamista fysiologian, motoristen taitojen ja herkkyyskausien, psyykeen, ravinnon ja akrobatian osa-alueilla.

Pääset mukaan työryhmään vaikuttamaan oppaan sisältöön ja tuottamiseen, saaden samalla arvokasta kokemusta hanketyöryhmässä toimimisesta. Kyseinen kokemus on mukava lisämaininta osana ansioluetteloa myös tulevaisuudessa.

Työryhmä tapaa seuraavan vuoden aikana sovitusti, arviolta enintään 8-10 kertaa. Tapaamiset järjestetään Unelma-areenalla tai muussa työryhmän yhteisesti sopimassa paikassa. Työryhmään sitoudutaan lähtökohtaisesti koko oppaan tuottamisen ajaksi.

Putositko jo kärryiltä? Ei se mitään, työtä kuulostaa olevan paljon, mutta kirkkain tavoite meillä kuitenkin on rakentaa yhdessä parempaa! Mikäli tämä kuulostaa korvaasi sopivalta, kysy tarvittavia lisätietoja hankkeen vastaavalta ja laita avoin hakemuksesi lyhyen esittelyn kera osoitteeseen: tassupolku@dreamteamcheer.fi