Työryhmät- Mukaan Kissaperheen toimintaan vuodelle 2020!

Työryhmätoiminnassa työskentelet seuran hallituksen ja työntekijöiden kanssa sekä osallistut suunnittelemaan ja ideoimaan toimintaa vuonna 2020.

Viime vuonna työryhminä toimivat tassupolku-, strategia-,tapahtuma- sekä valmennustyöryhmä. Tassupolku- ja strategiatyöryhmä jatkavat työskentelyä samalla kokoonpanolla kevään ajan. Uutena työryhmänä mukaan tulee hallityöryhmä. Hallityöryhmän tehtävänä on pohtia ja kehittää olosuhteita.

Tapahtuma-, halli- ja valmennustyöryhmän aloitus on helmi- ja maaliskuun aikana ja jokaiseen ilmoittautuneeseen ollaan yhteydessä helmikuussa. Työryhmien haku on auki 5.2.2020 asti.

Kaikkien mielipide on arvokas, joten jos jokin ryhmä herättää mielenkiintosi, hae rohkeasti mukaan!

Tapahtumatyöryhmä
Tämä työryhmä vastaa seuran tapahtumien järjestemisestä, esim. kevät- ja talvinäytös sekä mahdolliset kilpailut. Tapahtumatyöryhmään osallistuvien tulee pystyä osallistumaan tapahtumiin. Tapis tapaa noin kerran kuussa tai tarpeen mukaan. Tapahtumatyöryhmään voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset. Ryhmää vetää hallituksen tapahtumavastaava Savanna Ylinen.

Valmennustyöryhmä
Työryhmässä pohditaan tapoja kehittää valmennusta. Työryhmää ohjaa valmennuksen ohjausryhmä ja he yhdessä vievät eteenpäin strategian mukaisia kehityskohtia. Työryhmä tapaa noin kerran kuussa tai tarpeen mukaan. Valmennustyöryhmää vetää hallituksen valmennusvastaava Nea Hieta.

Hallityöryhmä
Työryhmässä pohditaan olosuhdeasioita sekä työryhmän tehtävänä on hahmotella erilaisia vaihtoehtoja tulevaisuuden harjoitustiloille ja tehdä arvio niiden kustannuksista ja toteutusaikataulusta. Erityisesti toivomme mukaan henkilöitä, joilla on kokemusta kiinteistökehityksestä, rakennus- tai remontointikohteen kustannuslaskennasta tai Tampereen seudun toimitila- tai tonttimarkkinasta.
Työryhmätyöskentelyyn voi osallistua omien resurssien mukaan, sitoutumista suureen työmäärään ei vaadita. Työryhmää vetää hallituksen olosuhdevastaava Heikki Alho.

Ilmoittaudu mukaan täältä.