Hallituksen terveiset syyskauden alussa

23.8.2017

Elokuu lähenee loppuaan ja syyskausi on potkaistu käyntiin sekä urheilijoiden, valmentajien että muiden seuratoimijoiden osalta. Hallitus ja seuran palkatut koordinaattorit kokoontuivat sunnuntaina 13.8. pohtimaan seuran kehityskohteita ja ennakoimaan ensi kauden suunnitelmia. Jotta keskustelu ja suunnittelu olisi mahdollisimman luovaa, oli kokouspaikaksi valittu Pyhäjärven laineilla kelluva saunalautta :)

Päivän aluksi käytiinkin hyvä ja avoin keskustelu seuran tämänhetkisestä tilasta, vahvuuksista ja kehityskohteista. Päivän loppuun mennessä tultiin tulokseen, jonka mukaan uudistetaan sekä hallinnon työnjakoa että valmennusjärjestelmää. Näiden kahden työstämistä jatketaan nyt kahdessa erillisessä työryhmässä, ja tarkoituksena on, että jonkinlaisia uudistuksia nähdään jo ensi kauden alussa.

Mikäli jäsenistöllä on näihin tai muuhun seuran toimintaan liittyviä ideoita, ne ovat enemmän kuin tervetulleita hallituksen spostiin dreamteamcheer.info@gmail.com, Unelma Areenan keittiössä olevaan palauteboksiin tai hallituksen jäsenille suoraan.

Mukavaa alkanutta syyskautta kaikille kissaperheen jäsenille! :)