Uutiset

KISSAPERHE-RAHASTO TUKI

Kevään 2024 kausimaksun maksamiseen on mahdollista hakea tukea Kissaperhe-tukirahastosta. Tukea tulee hakea 24.1.2024 mennessä ja sitä haetaan täyttämällä hakulomake osoitteessa:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqZjCALKuJylv-9Wl2SgfF5AtUrtuvm_tdqQxR607jsbkClA/viewform?usp=sf_link

Kissaperhe-tukirahaston tarkoituksena on tukea Dream Team Cheerleaders DTC ry:ssä urheilevien urheilijoiden harrastuksen jatkumista tilanteissa, joissa urheilija tai hänen perheensä on sosioekonomisesti haastavassa tilanteessa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi vähävaraisuus, opiskelu, työttömyys tai äkillinen vakava sairastuminen.

Rahastosta jaetaan tukea kaksi kertaa vuodessa: elo- ja tammikuussa. Tuki myönnetään syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan, ja sitä on haettava aina uudestaan. Tuki on harkinnanvarainen, ja sitä jaetaan enintään 50% urheilijan harjoitusmaksusta. Tuki kohdistetaan urheilijan harjoitusmaksuun niin, että harjoitusmaksua hyvitetään tuettavalla summalla. Tukea jaetaan ensisijaisesti hakijoille, jotka eivät ole saaneet harrastamiseen muuta tukea.

Rahasto toimii seuran hallituksen alaisuudessa. Esityksen tuen saajista tekee hallituksen nimittämä johtoryhmä ja lopullisen päätöksen antaa seuran hallitus. Hakemukset käsitellään sekä johtoryhmässä että hallituksessa anonyymisti.

Päätöksestä ilmoitetaan hakijoille helmikuun aikana. Kaikkien hakijoiden kevään harjoitusmaksun laskun eräpäivää siirretään automaattisesti helmikuun puolelle. Tukea on kuitenkin mahdollista hakea, vaikka kevään harjoitusmaksu olisi jo maksettu.

Lisätietoja asiasta: talous@dreamteamcheer.fi tai milja.lehto@dreamteamcheer.fi

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

AIKUISTEN ALKEISKURSSI

Oletko innokas yli 16-vuotias kokeilemaan uutta lajia? Mikäli vastauksesi on kyllä, osallistu aikuisten alkeiskurssille!

Ensimmäisen kurssin kesto 18.1.-7.3.2024, ryhmä harjoittelee aina torstaisin klo 17:30-18:30 rennosti tutustuen lajin osa-alueisiin. Aikaisempaa kokemusta lajista tai pohjataitoja ei tässä ryhmässä vaadita. Alkeiskurssia valmentaa seuran pitkäaikainen valmentaja Jenni Salomäki.

Kaikki harjoitukset pidetään Kauppi Sports Centerin 2. kerroksessa Dream Centerillä osoitteessa Kuntokatu 17, Tampere. Mukaan tarvitset avoimen mielen, juomapullon, liikunnalliset vaatteet sekä halutessasi sisäliikuntaan soveltuvat kengät.

Kurssin hinta on 80€, meillä voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://dreamteamcheer.myclub.fi/flow/events/6520563

DTC SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 17.11.2023

KUTSU

DREAM TEAM CHEERLEADERS DTC RY
SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS
Aika: Perjantai 17.11.2023 klo 17:00
Paikka: HLU kokoustilat Polku & Latu, Kauppi Sports Center (Kuntokatu 17) 3. kerros

DTC:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään perjantaina 17.11.2023 klo 17:00 alkaen Hämeen liikunta ja urheilun (HLU) kokoustiloissa Polku ja Latu. Kokoustilat sijaitsevat HLU:n tiloissa Kauppi Sports Centerin 3. kerroksessa. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mm. tulevan kevään toimintasuunnitelma sekä talousarvio. Lisäksi kokoukselle esitetään yhdistyssääntöjen muutosta siltä osin, että yhdistyksen tilikausi siirtymäkevään 1.1.2024-31.7.2024 jälkeen on jatkossa 1.8.-31.7. Tämän seurauksena syys- ja kevätkokouksen asialistat vaihtavat paikkaa niin, että syyskokouksessa käsitellään jatkossa mennyttä toimintakautta ja kevätkokouksessa tulevaa. Lisäksi sääntöihin ehdotetaan kirjausmuutosta, joka mahdollistaa toimitilojen jälleenvuokrauksen seuran sääntöjen puitteissa. 

Hallituksessa erovuorossa on puheenjohtaja Josefina Palvalin sekä jäsenet Saana Aho ja Kamilla Kulmala sekä varajäsen Linda Markkula. Mikäli haluat asettua ehdolle hallituksen puheenjohtajaksi, jäseneksi tai varajäseneksi, ole mielellään yhteydessä osoitteeseen dreamteamcheer.info@gmail.com 15.11. mennessä. Voit asettua ehdolle myös kokouksessa.

Asiakirjat ovat nähtävissä kokouspaikalla klo 16:30 alkaen, ja niitä voi pyytää nähtäväksi ennakkoon osoitteesta dreamteamcheer.info@gmail.com.

Osallistuminen kokoukseen:
Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Seuran kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenellä ja alaikäisten jäsenten huoltajilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Seuran kokouksissa päätökseen vaaditaan yksinkertainen ääntenenemmistö. Äänten mennessä tasan ratkaisee kokouksen puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.

Tervetuloa!

Kokouksen esityslista:
1) Avataan kokous
2) Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat
3) Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet
4) Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5) Vahvistetaan tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio
6) Valitaan hallituksen puheenjohtaja seuraavalle kaudelle
7) Valitaan hallituksen muut jäsenet erovuoroisten tilalle
8) Valitaan tilintarkastaja
9) Vahvistetaan tulevan tilikauden liittymis­-, jäsen­-, harjoitus- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus
10) Käsitellään muut hallituksen esittämät asiat
a) Yhdistyssääntöjen muutokset
11) Käsitellään asiat, jotka seuran jäsen on jättänyt viimeistään 30 päivää ennen kokousta hallitukselle syyskokouksessa käsiteltäväksi, mikäli asiaa ei ole kokouskutsussa mainittava
12) Päätetään kokous

KISSAPERHE-RAHASTON TUKI

Syksyn 2023 kausimaksun maksamiseen on mahdollista hakea tukea Kissaperhe-tukirahastosta. Tukea tulee hakea 31.8.2023 mennessä ja sitä haetaan täyttämällä hakulomake osoitteessa:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDMkHrUaq7hbTFDgf9-hWDPqeMHF_6mJhhvd2YluzsWOfBBA/viewform?usp=sf_link

Kissaperhe- Rahaston tarkoituksena on tukea Dream Team Cheerleaders DTC ry:ssä urheilevien urheilijoiden harrastuksen jatkumista tilanteissa, joissa urheilija tai hänen perheensä on sosioekonomisesti haastavassa tilanteessa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi vähävaraisuus, opiskelu, työttömyys tai äkillinen vakava sairastuminen.

Rahastosta jaetaan tukea kaksi kertaa vuodessa: elo- ja tammikuussa. Tuki myönnetään syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan, ja sitä on haettava aina uudestaan. Tuki on harkinnanvarainen, ja sitä jaetaan enintään 50% urheilijan harjoitusmaksusta. Tuki kohdistetaan urheilijan harjoitusmaksuun niin, että harjoitusmaksua hyvitetään tuettavalla summalla. Tukea jaetaan ensisijaisesti hakijoille, jotka eivät ole saaneet harrastamiseen muuta tukea.

Rahasto toimii seuran hallituksen alaisuudessa. Päätöksen tuen myöntämisestä tekee hallituksen nimittämä johtoryhmä, joka käsittelee hakemukset anonyymisti.

Lisätietoja asiasta: talous@dreamteamcheer.fi

REKRY : VALMENTAJA, JUNIOREIDEN COED-MAAJOUKKUE

VALMENTAJA, JUNIOREIDEN COED-MAAJOUKKUE

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa ja viedä suomalaista sekacheerleadingia maailman huipulle? Haemme valmentajia syksyllä koottavalle junioreiden coed-maajoukkueelle.

Valmennustiimissä toimivat projektivalmentajien lisäksi joukkueen päävalmentajat Heidi Luhtajärvi ja Jenna Vuollet. Valmennustiimin työnjako tehdään tiiminjäsenten vahvuuksien mukaan. Projektin on mahdollista hyödyntää myös ulkopuolista tekniikka- ja koreografiakonsultointia. Valmennustiimiä tukee laajempi projektitiimi, joka sparraa valmennusta sekä vastaa projektin leiri- ja matkajärjestelyistä sekä hallinnosta.

Tehtävä on osa- ja määräaikainen 15.8.2023-15.5.2024, ja siihen sisältyy koeaika. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Työaika keskittyy pääsääntöisesti kauden aikana toteutettaviin leiriviikonloppuihin sekä huhtikuussa 2024 toteutettavaan kilpailumatkaan. Valmentajan tulee sitoutua leiritykseen, sovittuihin suunnittelupalavereihin ja oheistapahtumiin sekä kilpailumatkaan. Alustava projektiaikataulu löytyy täältä.

Odotamme sinulta:
– valmennuskokemusta ja esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta
– ymmärrystä psyykkisestä valmentamisesta
– hyviä johtamis-, tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
– tavoitteellisuutta sekä joukkueen, toiminnan että itsesi kehittämiseen
– kykyä ryhmä- ja itsenäiseen työskentelyyn
– kykyä pysyä sovituissa aikatauluissa

Eduksi katsotaan:
– kansainvälinen kokemus cheerleading-valmentajana tai -tuomarina
– vahva coed-tekniikoiden osaaminen
– koreografiaosaaminen
– valmentajakoulutus

Tarjoamme sinulle:
– sitoutuneen, vastaanottavan ja välittävän työyhteisön
– mahdollisuuden olla mukana kehittämässä suomalaista huippusekacheerleadingiä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen juniorcoed@dreamteamcheer.fi otsikolla ’Valmentaja, coed’ viimeistään 6.8.2023. Lisätietoa tehtävästä antaa huippu-urheiluvastaava Mikko Korpeinen 26.7. klo 11-12 puhelimitse 050 516 4516 sekä hakuaikana sähköpostitse valmennus@dreamteamcheer.fi.



Ilmoittautuminen syyskaudelle 2023

ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE:
Ilmoittautuminen joukkueejakoon / joukkueen kaudelle tehdään MyClubin kautta. MyClub-tapahtumassa on nähtävillä lisätietoja joukkueesta ja joukkueen kausitiedote.

JOUKKUEJAKOJEN AJANKOHDAT:

Maanantai 7.8.  
klo 16.30-18.00 Twinklecats, minit level 2
klo 16.00-18.00 Wondercats, youth level 4
klo 18.00-19.30 Powercats, youth level 2
klo 18.00-19.30 Supercats, youth level 1
Tiistai 8.8. 
klo 16.00-17.30 & 18.30-20.00 Rockcats, juniorit level 5 seka
klo 16.00-18.00 Whitecats, juniorit level 4
Keskiviikko 9.8. 
klo 16.00-17.30 Starcats, juniorit level 3
klo 17.30-19.00 Royalcats, juniorit level 2
klo 19.00-21.00 Predators, aikuiset level 6 seka

Seuran ulkopuolelta tulevat:  Ohjeet löytyy alla olevasta PDF-tiedostosta.

seuran ulkopuolelta 2023-2024

Mikäli sinulla herää kysymyksiä syyskauden ilmoittautumisesta tai karsinnoista, ole yhteydessä rekry@dreamteamcheer.fi

DANCERS SM- JA EM-KULTAA


kuva – Tero Wester

Kesäkuussa kilpailtiin Helsingin Urhealla SM-kilpailuiden merkeissä. Dancersien tavoitteena oli voittaa suomenmestaruus kovassa tanssi freestyle pom -sarjassa.  Lauantain semifinaalista joukkue lähti kärkisijalta kohti sunnuntain finaalia, finaalissa joukkue räjäytti koko hallin ja Dancers voitti 10. peräkkäisen suomenmestaruutensa, samalla lunastaen paikan myös kesän 2024 EM-kilpailuihin Norjaan.

”Tämä tuntuu parhaalta ikinä! Mieletön kausi, mutta mielettömän tiukka kisa! Meidän yhteishenki ja rautainen taisto mahdollisti mestaruuden. Tehdään tätä sydämellä ja se näkyy!”, joukkueen urheilijat Viivi Kettula, Henrietta Taussi ja Saara Hynynen iloitsevat.

Finaali suoritus toi myös joukkueelle HIT-pinssin, hit-ohjelmalla tarkoitetaan vähennyksetöntä, teknisesti puhdasta ja yhdenaikaisesti suoritettua kilpailuohjelmaa.

Tänään Italian Veronassa ratkottiin Euroopan mestaruudet, joukkue lähti hakemaan Italiasta vain ja ainoastaan mestaruutta.

Lauantain semifinaalin jälkeen joukkue lähti kärkipaikalta sunnuntain finaaliin. Finaalissa joukkue laittoi vielä uuden vaihteen silmään jonka siivittämän Dancers voitti selkeällä piste-erolla Euroopan mestaruuden.

”Fiilis on aivan mieletön! Uusimme Euroopan mestaruuden ja nyt nautitaan siitä täysin rinnoin. Mestaruutta tultiin hakemaan ja uskottiin siihen koko pitkä kausi. Finaaliin saatiin joku isompi vaihde päälle ja parannettiin suoritusta – varmasti oli kullankiilto silmissä, mikä näkyi tuomareille asti”, kertoo Dancers -joukkueen kapteeni Henrietta Taussi iloisena.

Edellisen Euroopan mestaruuden joukkue voitti vuosi sitten Kreikan Ateenassa.

Seura onnittelee koko joukkuetta sekä taustajoukkoja menestyksekkäästä keväästä!

ROCKCATS SUOMENMESTARI 2023

Kesäkuussa kilpailtiin Helsingin Urhealla Suomenmestaruus kilpailuiden merkeissä. Junioreiden sekajoukkue Rockcats lähti SM-viikonloppuun tavoittelemaan kirkkainta mitalia.

Vahvan semifinaali päivän jälkeen joukkue lähti toiselta sijalta kohti sunnuntain finaalia. Finaalissa vahva tekeminen jatkui ja joukkue kruunattiin Suomenmestariksi ensimmäistä kertaa historiassa!

”Ei oikein pysty edes kuvailemaan tunnelmia. Kiitollisuus ja onnellisuus ovat päällimmäiset tunteet. Tän eteen on painettu tosi paljon työtä ja nyt se on sitten saavutettu!”, joukkueen urheilijat kertovat häkeltyneinä.

Suomenmestaruuden myötä joukkue lunasti edustusoikeuden myös kesän 2024 EM-kilpailuihin Norjaan, lisäksi mestaruuden myötä seuralle myönnettiin edustusoikeus vuoden 2024 MM-kilpailuihin Orlandoon.

(Kuva: Tero Wester)