REKRY: Level 4 päävalmentaja

PÄÄVALMENTAJA, LEVEL 4 YOUTH TAI JUNIORIT

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa ja viedä eteenpäin tamperelaista cheerleadingia? Dream Team Cheerleaders DTC ry hakee kahta päävalmentajaa seuran juniori- ja youth-ikäluokkaan level 4-tasolle. Päävalmentaja pääsee osallistumaan valmennustiimien muodostamiseen. Valmennustiimeissä toimivat päävalmentajan lisäksi 1. ja 2. valmentajat. Päävalmentajien sparrausparina työskentelee seuramme muut päävalmentajat ja valmennuspäällikkö. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme valmennusvastaava, seurakoordinaattori, hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat huoltajineen. 

Päävalmentajan työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, keskimäärin 11 tuntia viikossa. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ilta-aikaan ja viikonloppuihin. Työsuhteet alkavat 29.7.2024.

Odotamme sinulta valmennuskokemusta ja -koulutusta, tavoitteellisuutta, urheiluosaamista, kehityshalua ja innostuneisuutta seuratoimintaa kohtaan. Toivomme että pystyt esittämään esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta. Olet kykeneväinen ryhmä- sekä itsenäiseen työskentelyyn ja pidät sovituista aikatauluista kiinni. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja johtamistaitoja, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Päävalmentajan tehtäviä ovat muun muassa:
– Käytännön valmennustyö seuran level 4 youth tai juniorit joukkueessa
– Joukkueen toiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittämistyö
– Osallistuminen valmennustyöryhmään
– Yhteyshenkilö seuran valmennusvastaavalle ja ulkopuolisille valmentajille

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön, kissaperheen. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheerleadingin tähtiseuran toimintaa ja tamperelaista cheerleadingia. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet. Tehtävästä maksetaan tuntipalkka toteutuneiden tuntien mukaan 9 €/h.

Päävalmentajapaikat toteutuvat, mikäli joukkueet saadaan koottua kaudelle 2024-2025. Joukkueiden kokoamiseen vaikuttaa hakevien urheilijoiden määrä. Mikäli joukkuetta ei saada kasattua, tullaan valitulle henkilölle tarjoamaan paikkaa seuran muista joukkueista.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen kiira.korhonen@dreamteamcheer.fi otsikolla ’Päävalmentaja, youth/juniorit level 4’, riippuen kumpaan tehtävään haet. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 14.4.2024. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Kiira Korhonen p. 044 7443271 maanantaista torstaisin klo 10-15 välisenä aikana.