Dream Team

Dream Team Cheer­lead­ers on tamperelainen kilpacheer­lead­ingin erikoisseu­ra, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa cheerleadingin molempia alalajeja; cheerleadingia sekä cheertanssia, tyttö- ja sekajoukkueissa. Kilpacheerleading on näyttävä, energinen ja monipuolinen joukkueurheilulaji.

Jäseniä seurassa on yli 450 ja kaikki joukkueet on jaettu taito- ja ikätason mukaan. Seuran lajivalmennuksesta vastaa yli 40 koulutettua valmentajaa. Lisäksi monipuolista ja laadukasta valmennusta on täydennetty ulkopuolisilla fysiikka- ja akrobatiavalmentajilla.

Dream Teamissa pääpaino on kilpaurheilussa, joten joukkueet osallistuvat ahkerasti lajiliiton kilpailuihin ympäri vuoden. Urheilijapolut suunnitellaan siten, että jokainen harrastaa oman tasoisessa joukkueessa ja nousee taitojen karttuessa korkeammille tasoille. Harrastusmahdollisuuksia seura tarjoaa aina aloittelija- ja harrastetasolta huippu-urheiluun.

Seuran tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten vuorovaikutustaitoja, tarjota laadukasta ja monipuolista urheilutoimintaa alkeis-, harraste- ja kilpatasolla sekä edistää urheilullisten elämäntapojen ottamista osaksi arkea. Seura panostaa myös yhteisöllisyyteen, kannustavaan ja positiiviseen ilmapiiriin –  jokainen on osa kissaperhettä!

Dream Team kuuluu Suomen Cheerleadingliitto SCL:ään, joka valvoo ja kehittää lajia Suomen sisällä. Lisäksi seura on Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n  ja Tampereen urheilun edistämissäätiön jäsen.