Selkosuomi

Tule mukaan

Aloittelijoiden joukkueisiin pääsevät mukaan kaikki kiinnostuneet.

Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen löydät Tule mukaan -sivulta ja joukkueet löydät Joukkueet -sivulta.

Joukkueemme harjoittelevat Dream Centerin tiloissa.
Halli sijaitsee Kauppi Sports Centerissä osoitteessa Kuntokatu 17, Tampere.

Tule mukaan kokeilemaan, et tarvitse aiempaa kokemusta!

 

Do you want to start cheerleading? More info here: https://www.dreamteamcheer.fi/tule-mukaan/do-you-want-to-start-cheerleading/

 

Dream Team

Dream Team Cheer­lead­ers on tamperelainen kilpacheer­lead­ingseu­ra, jossa voi harrastaa cheerleadingia sekä cheertanssia, tyttö- ja sekajoukkueissa. Kilpacheerleading on energinen ja monipuolinen urheilulaji ja sopii kaikenikäiselle.

Seuran jäsenet ovat eri-ikäisiä harrastajia tai urheilijoita. Joukkueet on jaettu taito- ja ikätason mukaan. Jokaisella joukkueella on lajin tunteva valmentaja tai valmentajia.

Seuran tavoitteena on kehittää lasten ja nuorten vuorovaikutustaitoja, tarjota laadukasta ja monipuolista urheilutoimintaa alkeis-, harraste-, kilpa- ja huipputasolla sekä edistää urheilullisten elämäntapojen ottamista osaksi arkea. Seura panostaa myös yhteisöllisyyteen, kannustavaan ja positiiviseen ilmapiiriin –  jokainen on osa kissaperhettä!

Dream Team tarjoaa harrastusmahdollisuuksia aina aloittelija- ja harrastetasolta huippu-urheiluun asti. Urheilijapolut suunnitellaan siten, että jokainen harrastaa oman tasoisessa joukkueessa ja nousee taitojen kertyessä korkeammille tasoille.  Monessa joukkueessa pääpaino on kilpaurheilussa, joten erilaisiin kilpailuihin osallistutaan ahkerasti.