Seura

Dream Team Cheer­lead­ers on kilpacheer­lead­ingin erikois­seu­ra, joka tarjoaa ainoana tamperelaisena seurana mahdollisuuden harrastaa cheerleadingin molempia alalajeja; cheerleadingia  sekä cheer-tanssia. Dream Team on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura. 

Seu­ral­la on noin 350 jä­sen­tä, jotka har­ras­ta­vat neljällä eri ikä­ta­sol­la: mikrot 5-6-vuotiaat ja 7-8-vuotiaat, minit 9-12-vuo­ti­aat, ju­ni­o­rit 12-15-vuo­ti­aat ja naiset yli 15-vuo­ti­aat. Valtaosa seuran urheilijoista on lapsia ja nuoria. Seuran valmennuksesta vastaa noin 40 koulutettua valmentajaa.

Dream Teamissa pääpaino on kilpaurheilussa, joten joukkueet osallistuvat ahkerasti lajiliiton kilpailuihin ympäri vuoden. Urheilijapolut suunnitellaan siten, että jokainen harrastaa oman tasoisessa joukkueessa ja nousee taitojen karttuessa korkeammille kilpatasoille. Harrastusmahdollisuuksia seura tarjoaa aina aloittelijatasolta huippu-urheiluun.

Dream Team kuuluu Suomen Cheerleadingliitto SCL:ään, joka valvoo ja kehittää lajia Suomen sisällä. Lisäksi seura on Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen.