Jäsen- ja harjoitusmaksut

JÄSENMAKSU

Vuoden 2023 jäsenmaksu on 40 € kaikilta jäseniltä. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuodeksi kerrallaan.

Jokaisen joukkuetoimintaan osallistuvan on oltava seuran jäsen. Jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa. DTC täyttää 25 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi jokainen jäsen saa juhlavuoden t-paidan.

Uusilta harrastajilta veloitetaan jäsenmaksu ensimmäisen kausimaksun yhteydessä ja vanhat jäsenet maksavat jäsenmaksun kevätkauden kausimaksun yhteydessä.

Jäsenmaksun maksaminen on edellytys joukkueessa harjoittelulle.

HARJOITUSMAKSU

Harjoitusmaksu maksetaan kaksi kertaa vuodessa. Harjoitusmaksuilla katetaan mm. harjoitustilojen vuokria, valmentajien palkkakustannuksia sekä koulutuskuluja. Lisäksi kausimaksu sisältää seuran pukujen ja välineiden käyttöoikeuden kilpailuissa ja esiintymisissä.

Syyskausi on harrastejoukkueilla 14.8.-17.12.2023 välinen aika. Lasku muodostuu syyskauden ilmoittautumisen yhteydessä MyClubissa (maksuaika 14 vrk).

Harjoitusmaksut syksy 2023

  • 200 € / kausi – Specialcats, Cubcats, Tinycats, Firecats, Silvercats
  • 240 € / kausi – Shinycats, Sparklecats, Energycats, Dream Academy, Icecats, Strongcats, Aristocats
  • 305 € / kausi – Kittycats, Supercats, Royalcats, Rascals
  • 360 € / kausi – Twinklecats, Powercats, Wondercats, Starcats, Whitecats
  • 390 € / kausi – Rockcats, Predators, Dancers

Harjoituksia ei pääsääntöisesti järjestetä koulujen loma-ajankohtina ja mahdollisina harjoituspäiville osuvina arkipyhinä elleivät valmentajat toisin ilmoita. Huomioi, että kilpailevilla ryhmillä saattaa olla harjoituksia tai harjoitusleirejä myös loma-aikoina, näistä valmentajat tiedottavat kohdennetusti kyseistä joukkuetta.

Samassa taloudessa asuville perheenjäsenille voidaan myöntää perhealennus. Alennus on -20% yhdestä harjoitusmaksusta ja se myönnetään edullisimmasta harjoitusmaksusta.

Moniryhmäalennus -20 % annetaan edullisemmasta harjoitusmaksusta useammassa kuin yhdessä ryhmässä liikkuvalle.

Perhe- ja moniryhmäalennusta voi hakea osoitteesta talous@dreamteamcheer.fi Mikäli haet alennusta, älä ilmoittaudu itse kevään/syksyn myClub-tapahtumaan.

Harjoitusmaksuun sisältyy ohjattuja harjoituksia kunkin joukkueen viikkokertojen mukainen määrä.
Harjoitusten peruuntumisia ei korvata.

Lisätietoja jäsen- ja harjoitusmaksuista