Rockcats

ROCKCATS – Junioreiden sekajoukkue

Rockcats

 

Rockcats -joukkue koostuu aktiivisista ja motivoituneista urheilijoista, jotka ovat 04-09-syntyneitä tyttöjä sekä poikia. Lajitreenien lisäksi joukkueella on MKO Power Trainingin johdolla fysiikkaharjoitukset ja akrobatiaharjoitukset Spine Performancen valmentajan kanssa. Lajiharjoitukset pitävät sisällään monipuolisesti cheerleadingin eri osa-alueita. Joukkue kilpailee SM-tasolla ja tavoitteena on ansaita edustusoikeus tulevaisuudessa EM-kilpailuihin.

Joukkue kootaan vuosittain treenimotivaation ja lajitaitojen perusteella. Joukkueeseen noustaan pääasiassa seuramme muista joukkueista, mutta mikäli sinulla on vahva lajitausta ja haluat mukaan joukkueeseen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai instagramissa. HUOM! Pojat voivat tulla joukkueeseen kokeilemaan ilman lajitaustaa läpi kauden.

Joukkue harjoittelee maanantaisin, keskiviikkoisin klo 18:00-20:30, torstaisin klo 18:00-19:30 sekä sunnuntaisin klo 16:00-18:00. Maanantain fysiikkaharjoitukset järjestetään MKO Powergymillä Ylöjärvelläa. Muut harjoitukset ovat uusissa tiloissamme Kaupissa Dream Centerillä.

Seuraa meidän menoa Instagramissa: @dtrockcats