Rockcats

ROCKCATS – Junioreiden sekajoukkue

 

  • Valmentajat: Nea Kuukka, Heidi Luhtajärvi ja Jenna Vuollet
  • Ikä: 2006-2008 syntyneet, pojat voivat olla myös 2009 syntyneitä
  • Level: 5 seka
  • Sähköposti: rockcats@dreamteamcheer.fi

Rockcats -joukkue koostuu aktiivisista ja motivoituneista urheilijoista, jotka ovat 06-08-syntyneitä tyttöjä sekä poikia. Lajitreenien lisäksi joukkueella on MKO Power Trainingin johdolla fysiikkaharjoitukset ja akrobatiaharjoitukset Spine Performancen valmentajan kanssa. Lajiharjoitukset pitävät sisällään monipuolisesti cheerleadingin eri osa-alueita. Joukkue kilpailee SM-tasolla ja tavoitteena on ansaita edustusoikeus tulevaisuudessa EM-kilpailuihin.

Joukkue kootaan vuosittain treenimotivaation ja lajitaitojen perusteella. Joukkueeseen noustaan pääasiassa seuramme muista joukkueista, mutta mikäli sinulla on vahva lajitausta ja haluat mukaan joukkueeseen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai instagramissa. HUOM! Pojat voivat tulla joukkueeseen kokeilemaan ilman lajitaustaa läpi kauden.

Joukkue harjoittelee maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin sekä sunnuntaisin. Maanantain fysiikkaharjoitukset järjestetään Varalan Urheiluopistolla. Muut harjoitukset ovat uusissa tiloissamme Kaupissa Dream Centerillä.

Seuraa meidän menoa Instagramissa: @dtrockcats