Usein kysytyt kysymykset

Mitä harrastus maksaa?

Jäsenmaksu on kaikille urheilijoille saman suuruinen. Harjoitusmaksu määräytyy joukkueen tason mukaan. Maksujen suuruudet päätetään seuran sääntömääräisissä kokouksissa. Kuluvan vuoden maksujen suuruudet löydät täältä. Lisäksi jokaisen harrastajan tulee hankkia joko liiton tarjoama tai oma vakuutus, joka kattaa mahdolliset tapaturmat.

Mitä pitää osata etukäteen?

Harrastetason ryhmissä ei tarvitse osata etukäteen mitään. Reipas ja iloinen mieli, sekä into oppia uuttaa riittää! Harjoituksissa opetellaan kaikki tarvittavat taidot.

Missä joukkueessa harjoittelen?

Uusia harrastajia varten on harrastejoukkueet, joista voi myöhemmin taitojen kartuttua pyrkiä seuramme kilpajoukkueisiin. Jos sinulla on entuudestaan lajitaustaa, niin ota rohkeasti yhteyttä oman ikäryhmäsi kilpajoukkueisiin.

Pitääkö kaikkien mennä harrastejoukkueisiin?

Harrastejoukkueissa harjoitellaan lajin perusteita turvallisesti, joiden ollessa hallussa on helpompi oppia uusia ja vaativampia tekniikoita. Joihinkin joukkueisiin voi päästä kesken kauden, mutta helpointa on aloittaa alkeisjoukkueista. Jos sinulla on aikaisempi cheerleading- tai vahva voimistelutausta, niin voit ottaa yhteyttä suoraan oman ikäryhmäsi kilpajoukkueisiin.

Kuinka usein harjoituksia on?

Harjoituksia on harrastejoukkueilla yleensä 1-2 kertaa viikossa. Alkeiskilpajoukkeet harjoittelevat noin 1-3 kertaa viikossa, mutta kilpajoukkueilla harjoitusten viikkomäärä joukkueesta riippuen noin 3-5 kertaa viikossa.

Missä harjoitukset pidetään?

Harjoitukset pidetään pääsääntöisesti seuran omalla hallilla, Kauppi Sports Centerillä, osoitteessa Kuntokatu 17, 33520 Tampere. Lisätietoja harjoituspaikoista täällä.

Mitä varusteita tarvitsen?

Harjoituksissa tarvitset mukavat urheiluvaatteet ja sisäkengät. Alkuun käyvät esim. aerobickengät, sisäpelikengät tai vaikka puhdaspohjaiset lenkkarit. Myöhemmin on mahdollista tilata mm. seuran tuulipukuja, treenilaukkuja, t-paitoja jne. Mahdolliset esiintymis- ja kilpailupuvut ovat seuran omaisuutta, joten niitä ei tarvitse hankkia itse.