Ansiomerkkejä kissaperheeseen

Suomen cheerleadingliitto on myöntänyt ensimmäistä kertaa historiassa ansiomerkkejä. Kissaperheeseen myönnettiin yhteensä 14, 3 hopeista ja 11 pronssista ansiomerkkiä. Ansiomerkit jaettiin seuran kevätnäytöksessä sunnuntaina 22.5.2022 Kauppi Sports Centerissä.

SCL:n hallitus myöntää ansiomerkkejä henkilöille, jotka ovat ansiokkaasti edistäneet cheerleadingin ja cheertanssin kehittymistä Suomessa ja toimineet ansiokkaasti joko liiton tai sen alaisten seurojen hyväksi. Ansiomerkkien myöntämisessä huomioitavaksi toiminnaksi lasketaan seurojen, liiton ja kv-järjestöjen luottamustoimet tai työskentely ja muu vapaaehtoistyö edellä mainituissa sekä valmentaminen urheilullisista ansioista riippumatta.

Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 15 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Hopeisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratason avaintehtävissä sekä aktiivista osallistumista liiton toimintaan.

Hopeisen ansiomerkin kissaperheestä saivat;
Josefina Palvalin
Johanna Peltola
Tiia Suokas

Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut vähintään 10 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti cheerleadingin ja cheertanssin kehittämiseksi Suomessa. Pronssisen ansiomerkin saaminen edellyttää ansioituneisuutta seuratoiminnassa.

Pronssisen ansiomerkin kissaperheestä saivat;
Katri Hakala
Saara Hynynen
Jenni Koskela
Merja Lahtinen
Emilia Lindroos
Daniela Mandelin
Linda Markkula
Jenna Rajala
Heidi Sihvonen
Reetta Viitala
Jenni Virta

Kissaperhe onnittelee lämpimästi kaikkia ansiomerkin saaneita ja kiittää pitkäjänteisestä ja korvaamattomasta työstä seuran eteen. Ilman teitä ei olisi kissaperhettä – iso kiitos!