REKRY : Sekajoukkueiden päävalmentaja

PÄÄVALMENTAJA, COED

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa ja viedä eteenpäin suomalaista sekacheerleadingia? Dream Team Cheerleaders DTC ry hakee päävalmentajaa seuran junioreiden ja aikuisten sekajoukkueille. Joukkueet kilpailevat SM-tasolla ja tavoittelevat EM-edustusoikeutta. Päävalmentaja pääsee osallistumaan valmennustiimien muodostamiseen. Valmennustiimeissä toimivat päävalmentajan lisäksi 1. ja 2. valmentajat. Päävalmentajien sparrausparina työskentelee seuramme toinen päävalmentaja ja valmennusvastaava. Muita työkavereitasi ja yhteistyökumppaneitasi ovat seuramme valmennuspäällikkö, seurakoordinaattori, hallituksen vastuuhenkilöt, valmentajat, joukkueenjohtajat sekä urheilijat huoltajineen. 

Tehtävä on osa-aikainen, keskimäärin 27 tuntia viikossa. Tehtävä on määräaikainen 1.8.2023-30.6.2024, mikäli päävalmentaja-malli koetaan hyvänä voidaan tehtävää jatkaa toistaiseksi voimassa olevana. Tehtävään sisältyy koeaika. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ilta-aikaan ja viikonloppuihin. 

Odotamme sinulta valmennuskokemusta, tavoitteellisuutta, urheiluosaamista, kehityshalua  ja innostuneisuutta seuratoimintaa kohtaan. Toivomme että pystyt esittämään esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta. Olet kykeneväinen ryhmä- sekä itsenäiseen työskentelyyn ja pidät sovituista aikatauluista kiinni. Tehtävän hoitaminen edellyttää innostunutta asennetta ja johtamistaitoja, sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Päävalmentajan tehtäviä ovat muun muassa

– käytännön valmennustyö seuran seka-edustusjoukkueissa (2 joukkuetta)

– seka-edustusjoukkueiden toiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittämistyö

– osallistuminen valmennustyöryhmään

–  yhteyshenkilö seuran valmennusvastaavalle ja ulkopuolisille valmentajille

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle intohimoisen ja vastaanottavan työyhteisön, kissaperheen. Sinulla on hieno mahdollisuus päästä mukaan kehittämään kilpacheereadingin tähtiseuran toimintaa ja tamperelaista sekacheerleadingia. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet. Tehtävästä maksetaan tuntipalkka toteutuneiden tuntien mukaan perustuen 9 €/h.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen valmennus@dreamteamcheer.fi otsikolla ’Päävalmentaja, coed’, viimeistään 29.5.2023. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen valmennusvastaava Mikko Korpeinen keskiviikkona 24.5.2023 klo 10-15 puhelimitse 050 516 4516