REKRY : VALMENTAJA, JUNIOREIDEN COED-MAAJOUKKUE

VALMENTAJA, JUNIOREIDEN COED-MAAJOUKKUE

Haluatko työskennellä kehittyvän lajin parissa ja viedä suomalaista sekacheerleadingia maailman huipulle? Haemme valmentajia syksyllä koottavalle junioreiden coed-maajoukkueelle.

Valmennustiimissä toimivat projektivalmentajien lisäksi joukkueen päävalmentajat Heidi Luhtajärvi ja Jenna Vuollet. Valmennustiimin työnjako tehdään tiiminjäsenten vahvuuksien mukaan. Projektin on mahdollista hyödyntää myös ulkopuolista tekniikka- ja koreografiakonsultointia. Valmennustiimiä tukee laajempi projektitiimi, joka sparraa valmennusta sekä vastaa projektin leiri- ja matkajärjestelyistä sekä hallinnosta.

Tehtävä on osa- ja määräaikainen 15.8.2023-15.5.2024, ja siihen sisältyy koeaika. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Työaika keskittyy pääsääntöisesti kauden aikana toteutettaviin leiriviikonloppuihin sekä huhtikuussa 2024 toteutettavaan kilpailumatkaan. Valmentajan tulee sitoutua leiritykseen, sovittuihin suunnittelupalavereihin ja oheistapahtumiin sekä kilpailumatkaan. Alustava projektiaikataulu löytyy täältä.

Odotamme sinulta:
– valmennuskokemusta ja esimerkkejä tuloksellisesta valmennuksesta
– ymmärrystä psyykkisestä valmentamisesta
– hyviä johtamis-, tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
– tavoitteellisuutta sekä joukkueen, toiminnan että itsesi kehittämiseen
– kykyä ryhmä- ja itsenäiseen työskentelyyn
– kykyä pysyä sovituissa aikatauluissa

Eduksi katsotaan:
– kansainvälinen kokemus cheerleading-valmentajana tai -tuomarina
– vahva coed-tekniikoiden osaaminen
– koreografiaosaaminen
– valmentajakoulutus

Tarjoamme sinulle:
– sitoutuneen, vastaanottavan ja välittävän työyhteisön
– mahdollisuuden olla mukana kehittämässä suomalaista huippusekacheerleadingiä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen juniorcoed@dreamteamcheer.fi otsikolla ’Valmentaja, coed’ viimeistään 6.8.2023. Lisätietoa tehtävästä antaa huippu-urheiluvastaava Mikko Korpeinen 26.7. klo 11-12 puhelimitse 050 516 4516 sekä hakuaikana sähköpostitse valmennus@dreamteamcheer.fi.