DTC:n ylimääräinen jäsenkokous 24.1.2023

KUTSU

DREAM TEAM CHEERLEADERS DTC RY
YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS
Aika: Keskiviikko 24.1.2023 klo 16:30
Paikka: HLU kokoustilat Polku & Latu, Kauppi Sports Center (Kuntokatu 17) 3. kerros

DTC:n ylimääräinen jäsenistön kokous järjestetään keskiviikkona 24.1.2023 klo 16:30 alkaen Hämeen liikunta ja uheilun (HLU) kokoustiloissa Polku ja Latu. Kokoustilat sijaitsevat HLU:n tiloissa Kauppi Sports Centerin 3. kerroksessa. 

Kokouksessa valitaan hallitukselle uusi puheenjohtaja sekä mahdollisesti uusi hallituksen jäsen.

Osallistuminen kokoukseen:

Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Seuran kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä, kunniapuheenjohtajalla, kunniajäsenellä ja alaikäisten jäsenten huoltajilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Seuran kokouksissa päätökseen vaaditaan yksinkertainen ääntenenemmistö. Äänten mennessä tasan ratkaisee kokouksen puheenjohtajan ääni, vaaleissa kuitenkin arpa.

Ehdolle puheenjohtajaksi voit asettua vapaamuotoisella hakemuksella. Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen dreamteamcheer.info@gmail.com 20.1.2023 mennessä. Voit asettua ehdolle myös kokouksessa.

Tervetuloa!

 

1) Avataan kokous 

2) Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijat 3) Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet 

4) Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 

5) Valitaan hallituksen puheenjohtaja seuraavalle kaudelle 

6) Valitaan hallituksen muut jäsenet erovuoroisten tilalle 

7) Käsitellään muut hallituksen esittämät asiat 

8) Käsitellään asiat, jotka seuran jäsen on jättänyt viimeistään 30 päivää ennen kokousta hallitukselle syyskokouksessa käsiteltäväksi, mikäli asiaa ei ole kokouskutsussa mainittava

9) Päätetään kokous